søndag 18. mai 2008

Atter en uke er snart over...


Nå har vi kommet til 18.mai.. Og fy hvor kaldt det er ute.. I går på 17.mai,våknet vi til snø... la en liten demper på stemningen da,men heldigvis gikk det over.. Vi reiste på skolen, å gikk i barnetoget der.. Malin storkoste seg.. Var jo helt nydelig i den nye bunaden sin. Det ble jo så klart både pølser og is. vi gikk bort i barnehagen der det var servering for oss som hører til der. Det var godt å komme inn i varmen litt.. Vi dro hjem og spiste oppe hos mamma og pappa før vi dro å såg på russetoget på Dokka.. Mens vi sto å ventet begynte det jammen meg å snøge at.. Men det gikk fort over,heldigvis.. Men russetoget er itte slik det en gang var. Vi avsluttet dagen med en tur på Bito sammen med Elisabeth, Mehmet, Ingunn,Gunther, Dennis og Robin. Trur Malin var fornøyd ta dagen je.. Det var je ihvertfall. Godt å komme hjem til sofaen, under ett pledd og fyr i ovnen..

lørdag 10. mai 2008

Bryllupsdag, nr 5

Hurra for oss som i dag har vært gift i 5 år. Tjo hei!!!
Men kjøpte gubben blomster, hmmmm NOT.. Det glemte han visst.. Men skulle overraske meg en anna dag, når je itte ventet det visst.. Jaja, kjøpte itte je hæll,så det får gå..
I dag har vi vært i 2 års-bursdag til Camilla.. Det var kjempekoselig.=) Fikk servert god gryterett,kaffe og kaker.. Malin lekte seg fint med alle barna.. Trur Aleksander var litt ekstra grom =) Satt ute og nøt det fine været.. Var neatt rundt 21. Så det er vel itte rart at veslefrøkna er trøtt og sliten..

fredag 9. mai 2008

Malin og valpen


Syns nesten je måtte legge inn bildet av Malin og en av valpene til Britt og Stig.. For det var nemlig veldig stort for Malin å få lov til å holde den.. =)

Også er de jo skjønne og da..

Helg igjen og det er Pinse

Ja da var enda en uke omme.. Denne uka har gått fort,slik som de andre. Plutselig er det fredag og for min del fri helt til tirsdag.. =) På tirsdag denne uka hadde vi bestevennen til Malin, Julie her på overnatting.. Det var stor stas. Kjempeflinke jenter. Julie er jo så snill og god. Så dette må vi prøve igjen snart.
Torsdag etter jobb var vi på ^Frustrerte Fruer^ tur til Gjøvik , på den nye scrappebutikken oppi by`n.. Der ble det jo så klart brukt litt penger men syns je var flink læll..=) =)
Etterpå gikk vi på Peppes å spiste pizza og koste oss skikkelig.. Det er jo det man skal gjøre på jentetur... =)
Nå er det altså fredag og solen skinner.. Det er deilig og være norsk i Norge også nå=) =)
Mamma og pappa drar på hytta i helga, men vi blir hjemme denne gangen.. Skal i bursdag til Camilla i morgen.. Hun blir 2 år.. Så får vi kose oss hjemme vi tre.. Godt å slappe av litt og..

GOD PINSE FOLKENS!!!!!!!

mandag 5. mai 2008

Åh for ein strålande morgen

Da var vi jammen meg kommet til mandag,igjen... Det er virkelig skremmende hvor fort tia går..
Hælja går så fort også, men nå hadde je jobbehelg til kl 15. Men ellers har vi vært ute og tatt i mot våren.. På lørdag var je, Omar og Malin ute til åtte på kvelden, vi rakte,laget blomsterbed, kaste utover rester av snø som ligg på skyggesia.. Malin og Omar vasket utemøblene.. Malin syns jo det er moro med vann,så klart. =)
Etter at Malin hadde lagt seg og Omar dratt til Dokka,kom Elisabeth. Og trur du itte vi fikk KAKAOSJOKK.. =) 0) =)...
Vi satt på kjøkkenet og drakk vin og koste oss..(måtte jo feire baby`n til Britt og Stig)
Har itte hatt det så artig på det je kan huske. Vi lo så tårene trillet..
Må absolutt gjentas snart..

Søndagen var vi ute hele dagen, kun innatt og spiste middag.
Hjalp mamma og pappa litt oppe med og rake og brenne bråte..
Je og Malin gikk over vegen og vi var med Camilla og Nina å plukket blomster,oppe ved berget.. Jentene fant hvitveis,blåveis,kløverblomst og hestehov. Og var storfornøyde med det.
Så som alltid når je ser sola, blir je rød på nesen.. Men må da snart bli litt brun og..

torsdag 1. mai 2008

Hipp Hurra

Så kom veslejenta til Britt og Stig. Gratulerer så mye begge to.. Og velkommen til verden lille jente.. Gleder meg til og hilse på dere alle tre.. Har fått bilde av den lille allerede og hu var alldeles skjønn. Ligner litt på mamma`n sin. Minner meg litt om Malin da hun kom til verden faktisk.. Dette har vært en dag som vi har gått og vært spente alle sammen. Malin trodde Britt og baby`n skulle komme hit på besøk.. Skjønte itte helt det med og vente på baby`n.. Men hun kunne derimot fortelle at Britt skulle få en jente som skulle hete Anne Lise.. He He.. Men der trur je hu tar feil.. Hurra Hurra for veslejenta.

Kom mai du skjønne milde..................

Ja da var vi kommet til 1. mai.. Og det sprutregner ute.. Hipp Hurra.
Har itte hengt opp flagget en gang, men kommer sterkere tilbake 17.mai..
Mamma og pappa ville ha oss med ut og spise men det var noen som itte ville det samme, så klart. Så nå sitt vi inne og fyrer og ser på regnet...
Fikk høre at Britt var kommet på sykehuset, så nå er je skikkelig spent på hva som skjer. Og itte minst hva det blir.. Lykke til min gode venn.. =)

Ønsker alle venner og bekjente en fin 1. mai.